1" Grand cru vertaling

We selecteren de meest geschikte native vertaler voor de vertaling van jouw tekst(en). Die haalt het onderste uit de kan en maakt een prima vertaling. Hij of zij zal de vertaalde tekst ook nog eens grondig nalezen en leveren op het afgesproken tijdstip. Zoals je dat verwacht.


2" Talencombinaties

Wij leveren o.a. vertalingen in alle talen van de Europese Unie, maar ook minder voor de hand liggende talencombinaties behoren tot de mogelijkheden. Dat is mogelijk dankzij een uitgebreid netwerk van ervaren freelance vertalers dat we over de jaren heen hebben opgebouwd.


3" Native speakers

Al onze vertalers zijn specialisten in een bepaald vakgebied, zodat we elke opdracht aan de juiste vertaler kunnen toewijzen. Alle vertalingen worden bovendien uitgevoerd door native speakers die zich hebben toegelegd op het onderwerp van jouw tekst of er ervaring mee hebben. Zo streven we er als allround vertaalbureau altijd naar om vertalingen van onberispelijke kwaliteit af te leveren.


4" Tarieven

De prijs van een vertaling is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de talencombinatie, het volume, het vakgebied, de moeilijkheidsgraad, de deadline en een eventuele extra revisie.