Ontdek onze offline taaltrainingen King & Ace

Als bedrijf is het belangrijk dat je investeert in de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Een taaltraining of taalbad op maat kan zo’n nuttige investering zijn. Maar omdat medewerkers komen en gaan, is het belangrijk dat de exit van een medewerker niet automatisch betekent dat zijn of haar (talen)kennis verloren gaat. Deze bezorgdheid houdt veel bedrijven tegen om te investeren in de opleiding van hun medewerkers. Misschien is dat ook voor jou wel het geval. Een begrijpelijke reactie, maar eigenlijk een overbodige ongerustheid.

Onze taalopleidingen King en Ace bieden immers soelaas. Beide formules zijn taalcursussen op maat met net dat tikkeltje meer. Ze hebben alle twee tot doel de inhoud van de taalcursus gestructureerd vast te leggen, zodat de vergaarde kennis ook voor andere medewerkers toegankelijk is en blijft. Zo kunnen naast de cursist(en) ook andere medewerkers mee de vruchten plukken van de investering. Dat gebeurt onder meer via het aanleggen van glossaria en bijbehorende audiobestanden op maat.

De taaltrainers bij heydays” worden intern opgeleid om de formules King & Ace succesvol in de praktijk om te zetten. Het resultaat? Taaldossiers volledig op maat van jouw bedrijf en in een mooie lay-out, bijbehorende alfabetische woordenlijsten (met woorden in context) en audiomateriaal op maat. De geluidsopnames zijn een absolute meerwaarde om naast de woorden in de juiste context ook de correcte uitspraak te oefenen, waar en wanneer je maar wil.


1" Taaltraining King

Bij de King-training ligt de focus op het aanleggen van een glossarium op maat, al dan niet aangevuld met geluidsopnames.

Onze trainers worden intern opgeleid om de King-training succesvol naar de praktijk te vertalen. In deze taalcursus wordt volop gebruik gemaakt van de principes van breinvriendelijk leren, om zo het leerproces aanzienlijk te vergemakkelijken.

Benieuwd hoe we bij heydays” een King-training aanpakken? Neem vrijblijvend contact op met Sofie, jouw contactpersoon voor taalcursussen.


2" Taaltraining Ace

Bij deze formule halen we werkelijk alles uit de kast. Meer op maat kan niet.

Op het einde van het leertraject beschik je over:

  • 5 taaldossiers volledig uitgewerkt op maat van jouw bedrijf en gepresenteerd in een overzichtelijke en aantrekkelijke heydays”-lay-out. Ieder taaldossier komt tot stand dankzij de samenwerking tussen heydays” en jouw bedrijf.
  • 5 bijbehorende glossaria (woordenlijsten) met alfabetisch gerangschikte woorden eigen aan jouw bedrijf. Bij ieder woord hoort een zin, rechtstreeks geplukt uit jouw bedrijfscontext. De woordenlijst is het resultaat van een interactieve dialoog en wisselwerking tussen taaltrainer en cursist(en).
  • 10 à 15 bijbehorende geluidsopnames. Deze sluiten naadloos aan bij de op maat gemaakte glossaria.
  • Handige tools om in een latere fase nieuwe medewerkers intern op te leiden (al dan niet via zelfstudie). Zo zal jouw investering ook na afloop van de taalcursus blijven renderen.

Nieuwsgierig of een Ace-training datgene is waarop je zit te wachten? Of benieuwd naar praktijkvoorbeelden en referenties? Neem vrijblijvend contact op met Sofie, jouw contactpersoon voor taaltrainingen.