Ontdek onze offline en online taaltrainingen 

Ook al winnen onze online taaltrainingen aan populariteit, de meeste bedrijven kiezen nog steeds voor een offline taalcursus of taalbad op maat. Wat, waar, wanneer en hoe, de keuze is steeds aan jou.


1" Taalcursus « Jack »

Deze face-to-face-taalcursus op maat bestaat standaard uit 30 uren (van 60 minuten), gespreid over maximaal 15 sessies. De doorlooptijd bedraagt doorgaans drie tot vier maanden.

Je volgt deze taalopleiding ofwel inhouse, ofwel bij heydays" in Deinze. Dat kan individueel maar ook in groep. De inhoud en aanpak zijn volledig op jouw maat. Daarom gaat er een uitgebreide screening (behoefteanalyse en/of taaltest) vooraf aan elke taaltraining.

Kies je voor een taalcursus Frans, Engels, Nederlands of Duits, dan wordt deze formule aangeboden in de vorm van blended learning. Dat betekent dat de face-to-face-contactsessies aangevuld worden met E-learning. 


2" Taalcursus « Queen »

Bij een Queen-training is flexibiliteit het codewoord, uiteraard met behoud van de vele mogelijkheden die eigen zijn aan een Jack-training. Daarom is een Queen-training ideaal voor al wie een drukke en onvoorspelbare agenda heeft. Ideaal dus voor managers, leidinggevenden, zaakvoerders en ondernemers.


3" Taaltrainingen bij heydays": vele mogelijkheden

Zoekt jouw bedrijf of organisatie een intensief taalbad, een webcamtraining of een mixed training? Bij heydays” vind je ongetwijfeld de taalopleiding die het best bij jou past.
Ontdek eveneens onze succesformule Nederlands op de werkvloer.